Pomme De Terre Du Nouveau-Brunswick

PLus Délicieuses. Plus Nutritives.

  • Un Choix Savoureux!
  • Le stockage et
    la manipulation
  • La préparation
  • Variétés et
    utilisations
  • FAQ de
    pommes de terre
    • Liens
  • Promotions
  • English

Salt and Vinegar Roasted Potatoes

November 17, 2014 potatoesnbadmin

salt & vinegar feature

Yield: 6
Prep Time: 10 Minutes
Ready Time: 45 Minutes
Cook Time: 35 Minutes

We love salt-and-vinegar potato chips; why not use the same flavor combination when roasting potatoes?

Ingredients

  • 2 pounds russet potatoes, peeled and cut into 3/4-inch chunks
  • 1 tablespoon extra-virgin olive oil
  • 1/4 teaspoon freshly ground pepper
  • White vinegar to taste
  • Kosher salt to taste

Preparation

  1. Preheat oven to 450ºF and place a rack in the upper third of the oven.
  2. Toss potatoes in a large roasting pan with oil and pepper.
  3. Roast potatoes, turning occasionally with a metal spatula, until golden brown and tender, 30 to 35 minutes. Sprinkle with vinegar and salt to taste, toss and serve.

Calories: 141 Fat: 2g Sodium: 31mg Fiber: 2g Protein: 3g Potassium: 630mg

Recipe courtesy of US Potato Board

Grillé, Recettes

Recipe Videos

Cliquez ici pour visionner les recettes de pommes de terre originales de la célèbre chef Line Pelletier.

Information Nutritionnelle

Nos recettes

Roman Roasted Potatoes

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Pommes de Terre Nouveau-Brunswick - P.O. Box 7878, Grand-Falls, N.-B., Canada, E3Z 3E8 | Téléphone - (506) 473-3036 | Fax - (506) 473-4647
droit d'auteur © 2025 Pommes de Terre Nouveau-Brunswick · Conception et maintenance du site: K!ERS